Ingamay Hörnberg, Hasse Hallström & Lennart Sjöholm

Med omsorgsfulla sångval och specialskrivna arrangemang bjuder de tre vännerna Ingamay Hörnberg, Hasse Hallström och Lennart “Lelle” Sjöholm sin publik på en innerlig musikalisk upplevelse med texter som berör på djupet. Två begåvade röster, en excellent pianist, sinnrika tolkningar och en variationsrik repertoar.

 

Ingamay Hörnberg uppmärksammades som sångerska, kompositör och textförfattare redan på 70-talet. Främst förknippar man henne nog med sången "Tänk att få vakna” - Ingamays svenska översättning av Cat Stevens "Morning has broken". För en bredare allmänhet är Ingamay välkänd som skapare av TV-figuren Skurt. I 18 år formade hon barnprogram i TV3 med den populära dockan. De program då Drottning Silvia medverkade fick särskilt stor uppmärksamhet. De handlade ofta om barns rättigheter, något som Ingamay brinner för. 

 

Hasse Hallström är en mycket uppskattad sångare. Som solist i IBRA-kören har han turnerat flitigt i kyrkor runt om i Sverige. Han har även framträtt på egen hand vid festivaler och tv-inspelningar. Hasse har gjort flera skivor. Ett stilla sommarregn från 1996 som spelades in i samarbete med Peter Hallström, visade på nya dimensioner av Hasses röst och uttryck. Hasse Hallström har sin dagliga arbetsplats på Läkarmissionen där han utöver sitt arbete i konsertverksamheten även arbetar med testamenten och som senior advisor. 

 

Lennart ”Lelle” Sjöholm är en av musik-Sveriges mesta doldisar. De flesta av oss minns nog när Carola slog igenom med Främling. Arrangör - Lennart “Lelle” Sjöholm.Som producent och arrangör har Lelle genom åren samarbetat med hundratals etablerade artister och fått ta emot över 100 platina-guld-skivor! När Andrae Crouch vann en Grammy Award deltog Lelle som arrangör. Så även när Evie Tornquist nominerades till samma utmärkelse. Ett omfattande kapitel i Lennarts memoarer stavas nog Melodifestivalen. Under 20 år var han inblandad i hela elva vinnarlåtar och ett 50-tal bidrag som arrangör!