Soulduon

Paul Mac Innes och Markus Zovic vill dela kärleken till soulmusiken med sin publik. De framför själfulla låtar från gammalt till nytt, från stämningsfullt till svängigt, från intrikat till enkelt. De bjuder på såväl soul-klassiker som välkända hymner i gospel-tappning.

Paul och Markus möttes i gospelmusiken. Paul gick med i en kör som Markus ledde tillsammans med sin fru och resten är som man brukar säga, historia. De märkte snabbt att de delade samma djupa intresse för musik och samma musikinfluenser. Här föddes en djup vänskap som resulterat i otaliga samarbeten både på live-scenen och i studion, både som duo och tillsammans med fullt band.


Paul har med sin röst vunnit flera framstående DJ:s öron; som exempelvis Gilles Peterssons på BBC ONE. Paul har spelat live och släppt musik i länder som England, Tyskland och Japan.


Markus är frilansande pianist och sångare som förutom att skriva och producera musik också är kapellmästare för Mamma Mia-The Party på Rondo i Göteborg. Han har spelat med artister som Eric Gadd, Danny Saucedo, Ola Salo, David Lindgren, Petra Marklund, Sven-Bertil Taube mfl. 

“Kom och dela en själfull kväll tillsammans med oss!”